Stäket

Skvadrongränd 41

Populärt och barnvänligt område nära Mälaren!

Kommande försäljning

Populärt och barnvänligt område nära Mälaren!

Välkommen till ett hus med bostadsrättens alla fördelar! Fint planerad bostad med tre sovrum på samma plan, rymligt kök, vardagsrum, allrum och två helkaklade badrum. Perfekt hus och tomt för familjen som vill ha tid över för fritidsintressen. Här bor man bara en kort promenad bort från badplats, båtklubbar, service och friluftslivet.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 3 990 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 101 kvm
  • Byggnadsår: 2015
  • Område: Stäket, Järfälla
  • Besiktigad: Nej
Utgångspris

3 990 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Skvadrongränd 41

Exteriör

I anslutning till husets baksida förlängs vardagsrummet med ett generöst trädäck, vilket skapar en trivsam utemiljö. Här finns utrymme för såväl middagsbord, grill, loungegrupp och solstolar. I anslutning till trädäcket finns en trädgård med gräsytor samt möjlighet att plantera alternativt odla växter. I pallkragarna finns lavendel, kökskryddor samt blåbär och jordgubbar till barnen På framsidan finns en asfalterad uppfart med plats för ett par bilar, en gräsplätt med en stenbelagd uteplats samt ett förråd om ca fyra kvm.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med utgång till husets baksida. Här är det vitmålade väggar och parkettgolv. Den vitlaserade trappen leder dig upp till det övre planet. Det går att dela av rummet och bygga ytterligare ett sovrum för den som önskar. Vardagsrummets stora fönsterparti ger utsikt över trädgården och skapar ett härligt ljusinsläpp.

Visa mer

Kök

Trevligt och ljust kök från Vedum med en matplats för ca fyra till sex personer. Goda arbetsytor på en laminatbänk, ovan sitter ett liggande kakel som stänkskydd. Vitmålade väggar och parkettgolv. Maskinell utrustning kommer från Siemens i rostfritt: Kyl, frys, häll, diskmaskin, fläkt och mikro samt ugn.

Visa mer

Sovrum 1

Husets master bedroom har gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns en inbyggd garderob med skjutdörrar med spegel från Elfa. Vitmålade väggar och parkettgolv. Rummet har en spännande fönstersättning med varierade storlekar och från detta rum kan du även få en glimt av Mälaren.

Visa mer

Sovrum 2

Rum med utsikt mot husets framsida. Här finns en garderob och linneskåp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Sovrum 3

Vitmålade väggar och parkettgolv. Garderob.

Visa mer

Allrum

På ovanvåningen finns ett allrum med plats för t ex en soffa och tv, perfekt för barnens lek och spel. Vitmålade väggar och parkettgolv. Detta rum går även att göra om till ytterligare ett sovrum.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med: badkar, wc, handfat med integrerad förvaring och spegelskåp. Vädringsfönster.

Visa mer

Duschrum

Stort duschrum i entréplan med vitkaklade väggar och ett grått klinkergolv med golvvärme. Utrustning: dusch med glasväggar, wc, spegelskåp samt handfat med integrerad förvaring.

Visa mer

Hall

Välkomnande entré med vitmålade väggar och ett praktiskt klinkergolv. Här finns avhägningsmöjlighet på en hatthylla samt i en garderob. Det finns även ytor för sittbänk alternativt byrå.

Visa mer

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med målad väv på väggarna och klinkergolv. Här finns en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. LVP från Nibe. Tvättho och förvaringsskåp.

Visa mer

Närområdet

Välkommen till ett lugnt barnvänligt område i närheten av Mälarens strandkant. Här finner man allt från soldattorp från 1800-talet, snickarglada sekelskiftesvillor, till dagens nybyggen. Från huset har man endast ca 5-6 minuters promenad ner till den sköna strandpromenaden. Med en kort promenad når man även Bonäsbadets bryggor och ett par båtklubbar. Sommartid öppnar Eriks sjömack och bryggrestaurang, hit kan man promenera soliga sommardagar för att ta en matbit, glass eller kall öl. Busshållplats och bra mataffär finns i direkt närhet till området. Med en promenad på 5-10 minuter når man även daghem och skola. Järvafältets grönområde omger Stäket. Ängsjö friluftsgård finns någon kilometer norrut, där kan man motionera i spåren både sommar och vintertid och ta en efterföljande bastu. Stora härliga gräsytor finns för lekar och spel. Låt barnen leka i indianbyn eller på fortet, spännande klippor att klättra i, äventyrsstig, bra skidbacke för dom första svängarna. Servering och grillplatser finns. Uthyrning av kanoter.

Lågstadieskola och förskola finns i norra delen av Stäket, ytterligare en ny förskola finns inom några hundra meter bort på Almarevägen. Låg och mellanstadieskola i norra Kallhäll, skolan kan nås utan att behöva korsa några större vägar. Högstadieskola vid Kallhälls centrum. Närmaste affär är Hemköp vid Mc Donalds. Här finns även möjlighet att tanka och en återvinningsstation. Hos K-Rauta som ligger brevid Hemköp finns allt för trädgård och hus.
Buss till Kallhälls pendeltågstation tar ca 10 minuter. Under vår, sommar och höst kan man cykla efter strandpromenaden ned till Kallhälls centrum och pendeltåget på 5-7 minuter.

Med bilen når man på en kvart ett stort antal fina golfklubbar, stall och bra shopping på Barkarby Handelsplats. För den bilburne tar resan till Stockholm city ca 30 minuter, på samma tid når man Arlanda. Att gå efter strandpromenaden till pendeltågsstationen i Kallhäll tar dryga 20-25 minuter och inte ens 10 minuter om man cyklar.

Visa mer

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.