Såld lägenhet på Fabelvägen 3 i Kallhäll
Kallhäll

Fabelvägen 3

Ett billigt och funktionellt boende i Kallhäll med insynsfritt och lugnt läge!

Såld

Ett billigt och funktionellt boende i Kallhäll med insynsfritt och lugnt läge!

Välplanerade 1,5a med sovalkov. Bostaden karaktäriseras av sitt ljusinsläpp men även den genomtänkta och yteffektiva planlösningen. Här erbjuds ett stort vardagsrum med en sovalkov, ett separat kök med matplats invid fönster samt en hall med gott om förvaring. Ljust och rymligt vardagsrum i insynsfritt och lugnt läge. Samma ljusa golv som i hallen ligger även i rummet och alkovdelen. Vitmålade väggar samt praktisk tillbyggd vägg (ca 180 cm) skärmar av alkoven från rummet. Rymlig sovalkov med plats för både säng och byrå och/eller skrivbord. Renoverad och rymlig hall med mörkgrått klinkergolv i anslutning till entré samt ljust laminatgolv i hallens inre del. Målade väggar. Bra förvaringsmöjligheter i hallens fyra garderober samt ett linneskåp, samtliga dörrar är omlackerade i vitt. Som pricken över i:t är bostaden dessutom stambytt, så badrummet är stilrent renoverat!

Brf Sagoängen är en stabil förening med de flesta stora renoveringarna gjorda, såsom fasad- och balkongrenovering, renovering av elledningar, stambyte, hissrenovering och takrenovering

I Kallhäll bor du tryggt och lugnt med allt du kan tänkas behövas inom kort avstånd. Centrum och pendeltåget ligger bara 7-8 minuters gångväg bort. Där finns även restauranger, apotek, matbutik m.m. För den som gillar naturen finns det löpspår och skog inom 1km. För den odlingsintresserade ligger det kolonilotter rakt över gatan från bostaden. Förskolor finns endast 120m samt 150m från bostaden och skolan är bara 450m bort. Det är enkelt att ta sig ut på E18, för den bilburne.

Goda parkeringsmöjlighet nära huset. Endast 10 min promenad till centrum, grönområden och pendeltåget. Pendeltåg till Sthlm C tar 23 minuter, vardagar går pendeltågen varje kvart.

Visa mer
Slutpris

1 540 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.