Såld lägenhet på Fastlagsvägen 46 i Midsommarkransen/Aspudden
Midsommarkransen/Aspudden

Fastlagsvägen 46

GAVELFYRA MED RYMLIG BALKONG PÅ LUGN ADRESS!

Såld

GAVELFYRA MED RYMLIG BALKONG PÅ LUGN ADRESS!

Gavelfyra med inglasad balkong på lugn adress med grönska som närmsta granne!

Här välkomnas man av en härlig atmosfär tack vare öppna och sociala ytor i samband med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Lägenheten har renoverats med omsorg och präglas av en hög och modern standard. Vardagsrummet bjuder på stora och lättmöblerade sällskapsytor, med plats för såväl sällskapsmöblering som matgrupp. Från kök/vardagsrum når du balkongen, som ligger i västläge och bjuder på vacker kvällssol! Balkongen är inglasad och omgiven av grönska med gott om plats för möblemang, grill och växter. Njut av solen när du kommer hem från jobbet! Vidare erbjuds ett fullt utrustat och stilrent kök med plats för större matgrupp intill fönster. Lägenheten är tre rum och kök enligt originalritning men disponeras idag som fyra rum och kök. Nyrenoverat och exklusivt badrum med stilrena materialval, badkar samt separat tvättdel med utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter som naturligt sammankopplas med resten av lägenheten. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Brf Månhästen är en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening. Det är 94 lägenheter i föreningen, varav 10 st är hyresrätter (stort dolt kapital) samt 2 lokaler (en gästlägenhet och ett gruppboende). Föreningen är indirekt skuldfri då föreningen har drygt 22 mkr i kassan vilket överstiger föreningens lån på 20 mkr, dem har även 10 hyresrätter som utgör ett stort dolt kapital. De har inga stora planerade renoveringar. Föreningen erbjuder sina medlemmar en tvättstuga, soprum, cykelförråd och barnvagnsförråd i varje hus. Föreningen disponerar över 45 st p-platser (varav 8 st laddplatser) och 3 st garageplatser. Läs mer om föreningen på mäklarens hemsida.

Här bor ni i ett mysigt område mitt emellan Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan med all tänkbar service. I närområdet finner ni flera mataffärer, apotek, bibliotek, bank, trevliga och populära restauranger (bland andra Restaurang Landet och Svenska Sushiköket), caféer, biografer, SATS, Konstfack, Klättercentret m.m. Det finns flertalet populära och omtyckta badplatser i närheten, bland annat Vinterviken och klipporna i Hägerstenshamnen. Man tar sig snabbt och enkelt in till Södermalm, via kommunikationer, bil eller cykel!

Visa mer
Slutpris

6 535 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Hall

Fastigheten

Övriga bilder

Mysiga AB Café

Planlösning