Såld lägenhet på Oskarslundsbacken 39, 4 tr! i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Oskarslundsbacken 39, 4 tr!

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Superfin tvåa med stor balkong med kvällssol och härlig utsikt!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa attraktivt belägen i hjärtat av Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med plats för en större matplats, ett kök med många tillval vilket är genomgående för hela lägenheten. Rymligt och fint sovrum i rogivande färg i lugnt läge. Gott om förvaring genom garderober samt ett förråd i källaren. Lägenheten har ett fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger på en väldigt populär adress och ett stenkast från bostaden finns ett konditori samt flertalet restauranger.

I hjärtat av Liljeholmskajen ligger Brf Sjövikstrerrassen med ett utmärkt läge nära grönområden, vatten, barnsomsorg, service och kommunikationer. Föreningen omfattas fortfarande av garanti på byggnadsarbeten samt för vitvaror, blandare/vs-armaturer och ytskikt är garantitiden två år. Under denna tid har du rätt att få eventuella funktionsfel åtgärdade såsom fel på värme, ventilation och el. Garantibesiktningen görs cirka två år efter slutbesiktningen. I föreningen finns det garage som ni når direkt med hissen från lägenheten.

Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig!

Missa inte denna bostad!

Visa mer
Slutpris

3 830 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.