Såld lägenhet på Marieviksgatan 48 i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Marieviksgatan 48

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

DRÖMFYRA HÖGT UPP MED BALKONG I SOLIGT LÄGE!

Rymlig och välplanerad 4:a högt upp i huset med lite insyn. Genomgående med rikligt ljusinsläpp från tre håll. Noga utvalda materialval med stilren känsla. Vill ni ha det bästa av två världar med lugnet i Liljeholmen och gångavstånd till storstadsliv? Bara ett stenkast från Södermalm, nära lugnet och badrocksavstånd till Mälaren finner ni denna ljusa och tilltalande lägenhet. Med sina tre sovrum in mot innergården och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök är lägenheten optimalt planerad. Umgängesytor såsom kök och vardagsrum smälter samman, och från vardagsrummet når ni en stor balkong där man kan njuta av solen. Tre väl tilltagna sovrum, två välutrustade badrum med både dusch och badkar. Lägenheten är genomgående med generösa fönster och ljuset från tre håll är slående, att bo med så lite insyn i detta område är ovanligt.

Vill ni ha nära till allt:
- 75 meter till Sjövikstorget med sol- och badbryggor, café, resturanger.
- 100 meter till ICA.
- 100 meter till Vårdcentral.
- 100 meter till SATS/GYMMET.
- 150 meter till postkontor.
- 4 min till T-bana, tvärbana och flygbussar.

Brf Entréhuset är en stark förening med mycket god ekonomi. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss för 900 kr/mån, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, hobbyrum samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har bland annat en förskola som hyresgäst, vilket genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera och står starkt rustade framåt. Föreningen äger marken. Entréhuset med sin moderna arkitektur och färgsättning tilltalar alla oss som tycker om god design!

På 4 minuters promenadavstånd ligger Liljeholmstorgets galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd, och pendeltåg genom den nya hissen till Årstabron. Här lever ni i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, förskolor, grundskolor, gym, strandpromenad, lekplatser bad- och båtbryggor, löparspår samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Allt man kan önska sig!

Visa mer
Slutpris

6 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.