Såld lägenhet på Lötmogatan 1 i Midsommarkransen
Midsommarkransen

Lötmogatan 1

Såld

Här erbjuds ni en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och charmiga detaljer. Den öppna planlösningen skapar en ljus och naturlig plats för umgänge med familj och vänner. Med den höga takhöjden, två sovrum och smart förvaring är lägenheten otroligt välplanerad och rymlig. Från kök och vardagsrum når ni den fantastiska balkongen i västerläge, belägen mot en lummig baksida kan ni njuta av eftermiddags/kvällssolen, doften av syrener och mysiga sommarkvällar. En plats där ni kan koppla av och njuta. Dessutom ligger bostaden ett stenkast bort från Midsommarkransens tunnelbana. Till bostaden hör också ett förråd om ca 5 kvm för extra förvaring.

Förening & Område
Här bor ni i ett svårslaget läge på en lugn, men levande gata med flera parker och grönområden runt omkring samt med närhet till ett stort urval av charmiga butiker och matställen. Bostaden tillhör Brf Krassen 14 som är en familjär förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen har en fin och väl omhändertagen gemensam trädgård med äppelträd, krusbärsbuskar och smultron. Det finns även en sandlåda och flera sittgrupper samt grillar. En av föreningens uthyrningslokaler kommer att ombildas till bostadsrätter och de har nyligen fått ett beviljat bygglov för detta och inväntar besked om startdatum. Detta kommer att minska föreningens, redan låga, belåningsgrad som såklart är ett stort plus för föreningen.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse av bostaden! - 073 745 75 00

Visa mer
Slutpris

5 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.