Såld lägenhet på Vinodlargatan 9 i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Vinodlargatan 9

ÄLSKADE LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKADE LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 3,5:a på attraktiva Liljeholmskajen precis in till vattnet. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en rymlig uteplats mot innergården för lek och grillning. Under sommarhalvåret blir uteplatsen som en oas för grillning, socialt umgänge och odling. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp - nuvarande ägaren har nyligen bytt luckorna i köket. Två rymliga och fina sovrum in mot innergården samt ett mindre sovrum avskilt från det andra två. Gott om förvaring genom garderober, fräscht badrum med separat tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger belägen på bästa adress i populär och ekonomiskt stark förening. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar mm. precis utanför porten. Senaste tillskottet till området är en rooftop restaurang på våning 25!

Brf Vinodlaren är en stor och stark bostadsrättsförening som upplåter 144 stycken lägenheter samt 6 stycken kommersiella lokaler. I föreningen finns allt man behöver - exempelvis garage som nås direkt med hiss, övernattningslägenhet, cykel- och barnvagnsrum samt en stor och trevlig innergård. Föreningens lokaler genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera och står stark rustade för framtiden. Belåningen är under 10 000 kr/kvm vilket är att anses som bra för en så pass ny förening.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Bostaden ligger lugnt belägen. Bor du på Vinodlargatan har du nära till kommunikationer, gym, restauranger och populära Liljeholmstorget galleria där ni hittar Stockholms bästa Ica butik - gör gärna er egen bedömning i samband med visningen.

Visa mer
Slutpris

5 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.