Såld lägenhet på Lilla sällskapets väg 13B i Bredäng
Bredäng

Lilla sällskapets väg 13B

Såld

Denna fantastiska gaveltrea med en radhuskänsla och en stor, ljuvlig uteplats ligger med ett fint naturnära läge precis på gränsen till Mälarhöjden. Lägenheten har en mycket hemtrevlig känsla och optimalt planerad med en öppen planlösning som förenar ett fint kök med matplats och ett rymligt, ljust vardagsrum. Detta skapar underbara sociala ytor att trivas i. Bostaden präglas av ljust färgsatta inslag och stora fönsterpartier som släpper in generösa mängder ljus, vilket skapar en behaglig atmosfär i hela lägenheten. Dessutom erbjuder bostaden två väldisponerade sovrum, en sovalkov och ett stort badrum med tvättavdelning. Förvaringsmöjligheterna är många, inklusive en separat klädkammare/förråd inne i lägenheten samt ett praktiskt uteförråd.

Boendet återfinns i ett välskött tvåvåningshus, uppförda mellan 1998-1999. Här erbjuds ni en egen ingång till lägenheten. Föreningen är välskött och har låg skuldsättning, vilket gör den till en av de mer stabila i Bredäng.

Läget är oslagbart, precis vid gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden. Mälarhöjdsbadet och Café Lyran ligger inom kort promenadavstånd, medan populära shoppingdestinationer som SKHLM Centrum och Heron City nås med en enkel bussresa. Puls och nöjen från både Liljeholmen och Södermalm finns inom bekvämt avstånd från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som önskar ett bekvämt boende med närhet till områdets rika utbud.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Linda Lewin

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.