Såld lägenhet på Ekfatsgatan 3 i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 3

Underbar 4 på bästa läge på Liljeholmskajen!

Såld

Underbar 4 på bästa läge på Liljeholmskajen!

Välkommen till en underbar fyrarummare i absolut toppskick vid Liljeholmskajen. Lägenheten är otroligt välplanerad med en privatare sovrumsdel och en öppen och social yta vid kök, vardagsrum och inglasad balkong. Sovrummen har en bra storlek och det är gott om förvaring i garderober samt i klädkammare. Två riktigt fina badrum med både dusch-och badmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare. Väldisponerat kök med fullutrustad maskinpark och en stor matplats. Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet och är placerad i söderläge mot föreningens gård. Inglasningen gör att balkongen kan användas under stora delar av året och blir som ett extra rum. Här ryms loungegrupp, solsängar, matplats, växter och allt annat man kan önska sig.

Den karaktäristiska byggnaden stoltserar med förstaplatsen i Årets Stockholmsbyggnad 2022. Populär bostadsrättsförening där det precis öppnade en stjärnkrog högst upp i höghuset för härliga matupplevelser och panoramautsikt över Stockholm. Föreningen har dessutom garageplatser, gemensam uteplats samt en gästlägenhet högst upp i högdelen. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Föreningen har amorterat extra utöver ekonomisk planen, men kommer gå tillbaka till en lägre amorteringstakt för att bygga upp en större kassa för att klara högre räntor framåt. Lugnt attraktivt läge där ni lever i en unik marin boendemiljö vid Liljeholmskajen.

På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang. Allt man kan önska sig!

Visa mer
Slutpris

8 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.