Såld lägenhet på Katrinebergsbacken 16 i Liljeholmen
Liljeholmen

Katrinebergsbacken 16

Välbevarad 90-tals tvåa med en balkong i sydvästläge!

Såld

Välbevarad 90-tals tvåa med en balkong i sydvästläge!

Flertalet fönsterpartier som blickar ut över Liljeholmsbergets lummig grönska. Fastigheten är belägen på en höjd vilket ger bostadens balkong fin utsikt och mycket sol, tack vare dess eftertraktade sydvästläge. Här finns charm bevarad genom vackert parkettgolv i vardagsrum, hall och sovrum, fönsterbrädor i sten samt ett kök med 90-talsanda tack vare tidstypiska luckor och beslag. Vidare erbjuds ett sovrum i bra storlek som ligger lugnt beläget, ett helkakat badrum samt en hall med goda möjligheter för avhängning av ytterkläder. Nu finns en chans att förvärva denna charmiga bostad med stor potential och utrymme till att sätta sin personliga prägel på eller bevara och förvalta som den är. Katrinebergsbacken ligger högt upp och avskiljt till, men mycket nära Liljeholmens centrum och alla dess butiker, restauranger, caféer och tunnelbana. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Brf Liljeholmsberget är en omtyckt och skötsam förening med 265 bostadsrätter och 4 lokaler. Inom bostadsrättsföreningen har varje port sitt egna unika konstnärliga tema, skapat av konstnären Acke Oldenburg. BRF Liljeholmsberget har en belåning om 5 235 kr/kvm enligt årsredovisning 2022 vilket är att anses som en låg belåning jämfört med många föreningar i området. Föreningen erbjuder sina medlemmar pool, bastu, barnvänliga gårdar med grillmöjligheter, garage, vinkällare, festlokal och två övernattningslägenheter.

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.