Såld lägenhet på Sparbanksvägen 79 i Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 79

Såld

På Hägerstensåsen finns nu denna perfekta två till salu! Här erbjuds du ett retro kök, helkaklat badrum, sovrum med plats för säng och skrivbord samt en balkong i bästa västerläge. Det rymliga sovrummet ligger insynsskyddat mot grönska. Bostadens balkong når man från vardagsrummet och där njuter man av solen på eftermiddag/kväll. Fönster i två väderstreck ger ett mycket fint ljusinsläpp till bostadens samtliga rum. Fastigheten byggdes på 40-talet och har på ett smakfullt sätt bevarats så att originaldetaljer och charm finns kvar.

Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.