Såld lägenhet på Valborgsmässovägen 24, 3 tr. i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 24, 3 tr.

Charmig tvårummare högst upp i huset, ett fantastiskt läge i hjärtat av Midsommarkransen/Telefonplan

Såld

Charmig tvårummare högst upp i huset, ett fantastiskt läge i hjärtat av Midsommarkransen/Telefonplan

En hemtrevlig tvårummare högst upp i huset med insläpp av dagsljus från fönster i två riktningar. Nu saluförs ett hem där rummen präglas av ett genomgående gott skick och en fri, lummig vy från tredje våningen i huset. Vidare återfinns tidstypiska detaljer som påminner om byggåret 1940 så som vackra fönstervred och fönsterhakar, charmiga dörrar, platsbyggda garderober och vitmålade fönsterbrädor i teak. Här bor man med ett fint ljusinsläpp från fönster i såväl öst som väst som i kombination med en generös takhöjd om ca 2,70 m ger en känsla av rymd. Vidare erbjuds ett fint kök med diskmaskin, ett fräscht badrum med vädringsfönster, ett mysigt sovrum med utsikt mot grönska och ett vardagsrum med generösa sällskapsytor och plats för matbord.

Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus, en stor och välmående förening med låg belåningsgrad om ca 2373 kr/kvm och har dolt kapital genom en hyresrätt. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal samt flertalet grönskande gårdar som binder samman de välbevarade funkishusen. På pittoreska Valborgsmässovägen bor du längs samma gata som AB café som sätter guldkant på kvarteret, där erbjuds lunch och fika med möjlighet att sitta utomhus sommartid. Ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbana som flera parker och grönområden, inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av mysiga små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.