Såld lägenhet på Oskarslundsbacken 7, 6 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Oskarslundsbacken 7, 6 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

VACKER TREA MED MÅNGA FÖRDELAR!

* Stor balkong i väster läge!
* Ytterst välplanerad bostad!
* Gott om förvaring tack vare dubbla klädkammare!
* Stabil förening med gästlägenhet och tvättstuga!
* Garage i huset med lediga platser!
* Kort promenad till alla populära restauranger!
* I närheten ligger en av Stockholms bästa matbutiker!
* Här bor du intill fina Årstaviken, Södermalm och flertalet skolor!
* 4 stycken kommersiella lokaler som skapar starkt kassaflöde!

Välkommen till denna fantastiska trea som erbjuder genomgående hög standard och tilltalande, öppen planlösning! Vacker, ljus bostad med härlig känsla tack vare stora fönster och rymliga ytor. Lägenheten bjuder in till umgänge genom sociala ytor med kök, vardagsrum och matplats i anslutning till varandra. Bostadens knutpunkt är ett fint påkostat kök från Vedum med bekvämligheter så som separat kyl och frys, diskmaskin samt generösa arbetsytor. Dessutom finns två rymliga sovrum in mot gården och ett stort badrum med stilrena materialval samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Nyligen öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig!

Välkommen till ditt nya hem!

Visa mer
Slutpris

6 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.