Såld lägenhet på Hökmossevägen 36A i Hökmossen/Telefonplan
Hökmossen/Telefonplan

Hökmossevägen 36A

Högst upp i fantastiskt gavelläge!

Såld

Högst upp i fantastiskt gavelläge!

Varmt välkommen till denna fina och mycket väldisponerade tvåa, högst upp i gavel, med fönster som omfamnar tre väderstreck! Det stora och ljusa vardagsrummet med generösa 2,7 m i takhöjd, bjuder in ljus från två olika riktningar och erbjuder utrymme för både soffhörna och matplats. Kök och badrum är stilrent och utrustat med moderna bekvämligheter som diskmaskin i kök och golvvärme i badrum, där det även är förberett för tvättmaskin. Hallen välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme och elegant dold avhängning bakom skjutbara garderober samt djupa bevarade originalgarderober. Charmen i lägenheten genomsyras av tidstypiska detaljer, från fönstervred till garderobshandtag och fönsterbrädor i marmor. Tillträdesmöjligheterna är flexibla.

Brf Hoppet 42 är en välskött förening som kontinuerligt investerat i renoveringar, inklusive tak, stambyten och en effektiv bergvärmeanläggning som håller driftskostnaderna låga - en enorm fördel. Boendet inkluderar tillgång till cykelförråd, tvättstuga och ett källarförråd knutet till lägenheten. Föreningen erbjuder även 12 parkeringsplatser, varav 1 disponeras av denna bostadsrättshavare. I avgiften ingår värme och vatten.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse av bostaden!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.