Såld lägenhet på Sjöviksvägen 26, BV i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 26, BV

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa och en halva attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen precis intill Sjövikstorget. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga egna uteplatsen i rakt söderläge. Det är som en oas på sommaren och säljarna hänger mer där än i lägenheten på sommarhalvåret. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för matgrupp och middagslagning för större sällskap. Köket är utrustat med bland annat vinkyl. Rymligt och fint sovrum in mot gården. Gott om förvaring genom klädkammare samt ett ytterliggare rum som kan användas som hemmakontor, barnrum eller som gästrum. Fräscht rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger lugnt belägen på bästa adress!

Ekonomiskt stark förening med mycket god ekonomi bestående av 143 bostadsrätter och 5 föreningslokaler. I föreningen finns allt man behöver - exempelvis garage med laddplatser som nås direkt med hiss, tvättstuga, gästlägenhet, cykel- och barnvagnsrum samt en stor och trevlig innergård. Aktivitetsrum med pingisbord går att boka utan kostnad. Föreningen har starkt kassaflöde och tack vare lokalhyresgästerna och att det nyligen höjt avgifterna, vilket gör att det skapar en ekonomisk trygghet för föreningens medlemmar.

På mindre än 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig!

Missa inte denna!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.