Såld lägenhet på Vingårdsgatan 46 i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 46

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Accepterat pris - kontakta mäklare för privatvisning!

FAMILJEDRÖMMEN!

Välkommen till denna ljusa och attraktiva fyra på den populära Liljeholmskajen. Den här bostaden har en förtjusande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, imponerande takhöjd (3.4 meter) och en underbar uteplats som vetter mot föreningens lugna och avskilda innergård. Köket är modernt och fullt utrustat med gott om plats för en större matgrupp. De tre rymliga sovrummen är vackert utformade och takhöjden har utnyttjats för skräddarsydda loft och smart förvaring med både klädkammare och garderober. Badrummet är nyrenoverat 2023 och har separat tvättmaskin och torktumlare. Det här hemmet är beläget på en högt eftertraktad adress med närhet till allt du kan önska dig! Vingårdsgatan är en lugn gata med minimal trafik, vilket gör den till ett utmärkt val jämfört med andra adresser i området.

I hjärtat av Liljeholmskajen ligger brf Sofieberg som är en av det äldsta föreningarna på Liljeholmskajen. Bostadsrättsföreningen Sofieberg består av 130 lägenheter, parkeringsgarage samt 6 st lokaler. Föreningens ekonomi är mycket bra och styrelsen är engagerad. Hyresintäkterna ökar årligen från lokalerna och parallellt amorterar föreningen ned lånen. Belåningen i föreningen är ca 10 000 kr/kvm och snitträntorna på lånen är låga. Föreningen erbjuder sina medlemmar tvättstuga, gemensamhetslokal, förråd, garage, bredband samt TV (ingår i avgiften). Det är tillåtet att grilla med både gasolgrill och elgrill på balkongerna. Föreningen äger marken (ej tomträtt).

Området Liljeholmskajen är ett populärt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer/bagerier, restauranger, flertalet gym, kemtvätt samt frisörer. Här finns närhet till Årstaskogens härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår längs med vattnet. Fina badbryggor finns efter kajen. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Ett par minuters promenad till Liljeholmens galleria med dess generösa utbud av all möjlig service man kan tänkas behöva. Det finns flertalet förskolor samt bra grundskola i området. Centralt läge med goda kommunikationer runt hörnet i form av tunnelbanans röda linje vid Liljeholmen, tvärbanan vid Årstadal samt Liljeholmen, flygbuss till Arlanda/Bromma flygplats och flertalet bussar. Även pendeln vid Årstaberg är inom gångavstånd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor/privatvisning.

Visa mer
Slutpris

5 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.