Såld lägenhet på Årsta skolgränd 6 i STOCKHOLM
STOCKHOLM

Årsta skolgränd 6

DRÖMTVÅA PÅ BÄSTA ADRESS!

Såld

DRÖMTVÅA PÅ BÄSTA ADRESS!

Varmt välkomna till denna fina och välplanerade tvåa attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen/Årstaberg. Denna bostad disponerar 43 kvadratmeter i en genomtänkt layout med en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket är perfekt för att kunna laga mat och umgås samtidigt. Bostaden utmärker sig med påkostade tillval och en stor inglasad balkong som förlänger sommaren. Genom den säkerhetsklassade dörren nås en öppen hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare erbjuds ett vardagsrum med goda sociala sällskapsytor, vardagsrummet är förenat med köket via en öppen planlösning. Bostadens kök har en stilren färgsättning med grå skåpsluckor och mattsvarta handtag till kökslådorna. Köket är en kombination av Vedums eleganta design och Electrolux energieffektiva rostfria vitvaror, fullutrustat med bänkskiva, kaklad stänkskiva, kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, köksfläkt, induktionshäll, ugn, micro samt mattsvart köksblandare från tapwell med en stor underlimmad diskho. Intill köket finns utgång till den inglasade balkongen där det är tillåtet att grilla med elgrill - varför inte installera infravärme och nyttja balkongen hela året runt? Sovrummet är en harmonisk plats för avkoppling, här finns det gott om plats för en stor säng samt goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Bostaden har ett helkaklat badrum med stora kakelplattor och grått klinkergolv, kombinerad tvättmaskin & torktumlare, kommod, spegelskåp och stilrena duschväggar. Möjlighet att installera handdukstork finns. I lägenheten ingår även nyttjanderätt till ett källarförråd.

Som om det inte vore nog har föreningen Brf Vélo 1 två takterrasser med tillhörande pentry som medlemmarna kan använda för större evenemang. Övernattningslägenhet finns i föreningen. Ekonomiskt stark förening med 172st lägenheter som äger marken och har en hyreslokal som idag huserar en charmig italiensk kvarterskrog vilket skapar starkt kassaflöde. BRF Vélo 1 är ett miljömedvetet projekt som har energiklass B därmed kan du ansöka om grönt bolån och få ränterabatt på lån hos de flesta banker. Dessutom har föreningen 67st parkeringsplatser varav 15st platser med laddstolpe, cykelverkstad och en fin föreningslokal finns tillgänglig för medlemmarna. Det finns även en Car Pool med Volvo On Demand bilar som är tillgänglig för alla.

Vill du bo nära kommunikationer? Då har du kommit rätt. Här finns pendeltåg, tvärbana och buss i direkt anslutning till bostaden - det är som om alla kommunikationer bär till Årsta skolgränd. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Söder inom några minuter. Men ibland är det ändå smartare att ta bilen. Då är det bra att bilpoolens bilar finns på gården och dessa drivs på el. På 8 minuters promenadavstånd ligger Liljeholmskajens badplatser, flera restauranger och inom kort även en rooftop-restaurang. Mycket bra kommunikationer med både pendeltåg och tvärbana på promenadavstånd och tunnelbana når du genom en promenad till Liljeholmens centrum. Här lever du i en unik boendemiljö med grönskande parker, närhet till strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finns många förskolor i området att välja på samt två skolor alldeles nära bostaden, skolor med årskurs 1–9. Allt man kan önska sig!

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats - varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.