Såld lägenhet på Svartviksslingan 33, vån 8 i Bromma / Minneberg
Bromma / Minneberg

Svartviksslingan 33, vån 8

Gavellägenhet med rymlig balkong och fantastisk sjöutsikt!

Såld

Gavellägenhet med rymlig balkong och fantastisk sjöutsikt!

Välkomna till denna gavellägenhet på våning 8 med en fantastisk sjöutsikt!

Här får ni en unik chans att skapa ert drömboende! En välplanerad och rymlig lägenhet med charmigt läge i härliga Minneberg. Fantastisk sjöutsikt från samtliga fönster i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder en rymlig & inglasad balkong med sjöutsikt, ett stort kök med utrymme för en matplats, vardagsrum med ekparkett samt utgång till balkong, badrum med kombimaskin och duschkabin, två rymliga sovrum samt en klädkammare. Till lägenheten tillhör nyttjanderätten av ett källarförråd.

Brf Svartvik ligger i charmiga Minneberg som är ett område nära Alvik och Tranberg i Bromma. Ett lugnt och vackert område precis intill vattnet. Brf Svartvik är en av fyra bostadsrättsföreningar i Minneberg som har en gemensam samfällighet. Föreningen har 327 bostadsrättslägenheter och tre lokaler, varav en kontorslokal och två förskolelokaler. I föreningens byggnader finns även en större samlingslokal och en parkeringsanläggning samt bibliotek, gästlägenhet, styrelselokal, gym och bastu. I området finns ytterligare en större samlingslokal och en parkeringsanläggning samt lokaler för snickeri, foto och bordtennis. Vidare finns ytterligare flera gästlägenheter.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

5 530 000 kr

Ansvarig mäklare

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Emrik Adolfsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.