Såld lägenhet på Ekfatsgatan 1 i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 1

LÄGENHET I VÄRLDSKLASS!

Såld

LÄGENHET I VÄRLDSKLASS!

DRÖMTREA PÅ BÄSTA ADRESS!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea med magisk utsikt och balkong om ca 14 kvm i soldränkt läge! Lägenheten ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med många soltimmar. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med påkostade materialval och bostaden är utrustad med smarta hem-teknik. Takhöjden är generös med 2,6 meter, vilket skapar en luftig atmosfär. Två rymliga och fina sovrum med sjöutsikt. Gott om förvaring genom flertalet skjutdörrsgarderober med Elfa-system. Lägenheten har ett fräscht badrum. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och dessutom i en av det bästa föreningarna.

Den karaktäristiska byggnaden stoltserar med förstaplatsen i Årets Stockholmsbyggnad 2022. Populär bostadsrättsförening som snart erbjuder inglasad restaurang högst upp i höghuset för härliga matupplevelser och panoramautsikt över Stockholm. Föreningen har dessutom garageplatser, gemensam uteplats samt en gästlägenhet högst upp i högdelen. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Föreningen har amorterat extra utöver ekonomisk planen, men kommer gå tillbaka till en lägre amorteringstakt för att bygga upp en större kassa för att klara högre räntor framåt. Lugnt attraktivt läge där ni lever i en unik marin boendemiljö vid Liljeholmskajen.

På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang. Allt man kan önska sig!

Missa inte denna chans - varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

7 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.