Såld lägenhet på Önologgatan 2, 3 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Önologgatan 2, 3 tr

Toppläge på kajen med Årstaviken som närmaste granne!

Såld

Toppläge på kajen med Årstaviken som närmaste granne!

DRÖMTVÅA INTILL KAJKANTEN!

Här kan du njuta av ett glas vin på en inglasad stor balkong och se segelbåtarna glida förbi på vattnet nedanför. Lev livet i en unik marin bostadsmiljö med vattnet som närmaste granne samt bad- och båtbryggor runt hörnet. Saknar du någon ingrediens ligger matbutiken ett stenkast bort. Nybakat bröd och bullar finner du på bageri intill. Vill du hellre gå ut och äta hittar du ett stort urval av restauranger utmed strandpromenaden. Kommunikationer som t-bana, tvärbana, men pendeltåg och flygbussar når du på inom några minuter.

Denna lägenhet är välplanerad och varje kvadratmeter är utnyttjad optimalt. Tack vare läget i huset får du en härlig kontakt med vattnet som måste upplevas på plats. Lägenheten är inredd i en stilren nordisk stil med mattlackad stavparkett i ask, fönsterbänkar i natursten och genomgående vita väggar. I entrén finner du hatthylla och förvaring i form av en garderob. Väl inne i lägenheten slås du av den höga standarden och balkongen är underbar. Vardagsrummet har öppen planlösning och köket är utrustat med rostfria energieffektiva vitvaror som delad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn och micro. Rummet är lättmöblerat och har naturlig plats för soffdel samt matplats. På den generöst tilltagna och inglasade balkongen kan du titta ut över Södermalm och det guppande vattnet. Sovrummet har god förvaring i form av skjutdörrsgarderob. I badrummet finner du en kombinerad tvättmaskin och torktumlare vilket underlättar vardagen.

Den karaktäristiska byggnaden stoltserar med förstaplatsen i Årets Stockholmsbyggnad 2022. Populär bostadsrättsförening som erbjuder inglasad restaurang högst upp i höghuset för härliga matupplevelser och panoramautsikt över Stockholm. Föreningen har dessutom garageplatser, gemensam uteplats samt en gästlägenhet högst upp i högdelen. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Föreningen har amorterat extra utöver ekonomisk planen, men kommer gå tillbaka till en lägre amorteringstakt för att bygga upp en större kassa för att klara högre räntor framåt. Prognosen från föreningen är att inte behöva höjda avgifterna under hela 2023. Lugnt attraktivt läge där ni lever i en unik marin boendemiljö vid Liljeholmskajen. Strax utanför porten finner ni bad- och solbryggor, fullt serviceutbud i form av högklassiga restauranger, matbutik, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym mm. Några minuters promenad bort ligger Liljeholmstorgets galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristoffer Pettersson för privatvisning, frågor eller dylikt.

Visa mer
Slutpris

4 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.