Såld lägenhet på Sjöviksvägen 87, 1 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 87, 1 tr

ÄGARLÄGENHET PÅ BÄSTA ADRESS!

Såld

ÄGARLÄGENHET PÅ BÄSTA ADRESS!

ÄGARLÄGENHET MED ALLA RÄTT!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga ägarlägenhet i gavel och inglasad balkong med fönster i två vädersteck. Parkeringsplats i Bergrumsgaraget ingår i priset för denna bostad och sträcker sig till och med år 2042 - värdet för parkeringsplatsen är cirka 400 000 kr baserat på vad en parkering i garaget kostar motsvarande period. Direkt när du kliver in genom dörren är det en känsla av lyx som måste upplevas på plats. Här bor ni insynsskyddat med ett bra läge nära Årstaskogen. Lägenheten har en stor inglasad balkong i rakt söderläge samt sjöglimt. Bostaden ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Den har en mycket tilltalande planlösning och genomgående är det en exklusiv känsla tack vare alla tillval. Ni erbjuds ett modernt fullutrustat kök med påkostade tillval. Rymliga och funktionella sovrum. Gott om förvaring genom garderober samt en walk in closet. Fräscht påkostat badrum i modern stil med tvätt- och torkmaskin. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och i den enda byggnaden som erbjuder ägarlägenheter. Högst upp i tornet finns en gemensam takterrass i anslutning till en gemensamhetslokal.

En ägarlägenhet är som ett radhus på höjden där du köper din fastighet och blir lagfaren ägare. Det innebär låga fasta kostnader samt att du som ägare har frihet att hyra ut din bostad utan tillstånd eller sälja den till vem du vill. Det är möjligt att sälja till så väl juridiska som fysiska personer. Genom detta koncept betalar du inte för några gemensamma lån till en bostadsrättsförening vilket gör att månadsavgiften blir betydligt lägre än i en traditionell bostadsrättsförening. K7 Liljeholmskajen samfällighetsförening har bildats för förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Samfällighetsföreningen hanterar delade resurser som exempelvis trapphus, hissar, fasader, avlopp och gemensamma takterrassen.

Liljeholmskajen är ett lugnt område utan genomfartstrafik. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar, flygbussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, joggingspår, utegym, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom padelbanor i bergrummet - hur coolt?

Månadsavgift till samfälligheten är: 1702 kr (Inkl. uppvärmning, drift, parkeringsplats (tom 2042-06-30) och underhåll) betalas till en samfällighetsförening.

Missa inte denna investering!

Visa mer
Slutpris

7 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.