Såld lägenhet på Radiusbacken 6 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Radiusbacken 6

Mysigt hem med sociala ytor, fina materialval och rymlig balkong, bo i en förening med uppvärmd pool

Såld

Mysigt hem med sociala ytor, fina materialval och rymlig balkong, bo i en förening med uppvärmd pool

Här erbjuds ett mysigt hem längs en levande gata fylld med restauranger och caféer, samtidigt som man har tillgång till föreningens grönskande innergård med uppvärmd pool. Här bor man med det bästa av två världar! Ett hem med en sällskaplig planlösning mellan kök och vardagsrum varifrån man även når bostadens balkong med sköna soltimmar. Bostaden har varsamt renoverats och man har använt stilrena material- och färgval vilket ger hemmet en trivsam atmosfär. Bo på 41 välplanerade kvadratmeter med gott om förvaring i hallen, ett mysigt kryp-in till sovrum bakom industriglasvägg med plats för 160 säng, ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme och som tidigare nämnt sociala ytor mellan vardagsrum och kök som med fördel kan bindas samman genom en matplats.

Fin, men samtidigt praktisk bostad som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter så som tvättmaskin, diskmaskin, hiss och garage i huset. Föreningen är dessutom en av få i området som erbjuder en uppvärmd pool på gården vilken är öppen mellan maj-september. Området Midsommarkransen/Telefonplan består av en mix av moderna, nyproducerade hus och charmiga sekelskiftes- och funkishus. På nära håll hittas mysiga Svandammsparken med gräsytor, ett stort utbud av caféer och restauranger genom bland annat nyöppnade bageriet Kringelgården, suhiresutrangen Lulu och omåttligt populära Svenska hamburgeköket och inte minst tunnelbana Telefonplan, mataffär, Konstfack och flera olika gym. Alldeles utanför balkongen håller just nu trevliga Radiusparken på att färdigställas och väntas stå färdig inom kort. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 845 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.