Såld lägenhet på Hökmossevägen 50, 2 tr i Hökmossen/Telefonplan
Hökmossen/Telefonplan

Hökmossevägen 50, 2 tr

DRÖMMIG TREA I HJÄRTAT AV HÖKMOSSEN!

Såld

DRÖMMIG TREA I HJÄRTAT AV HÖKMOSSEN!

VÄLKOMMEN TILL DENNA CHARMIGA FUNKISTREA MED FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK OCH BALKONG I SYD/VÄSTLÄGE!

Välkommen till denna fantastiska gaveltrea som erbjuder hög standard och tilltalande planlösning! Här bor du granne med grönområden på en eftertraktad adress med närhet till staden. Vacker, ljus bostad med härlig känsla tack vare fönsterpartier i flera väderstreck och rymliga ytor. Stilrent vardagsrum med vitlaserade golv och ljusgråa väggar samt en balkong som vetter ut mot grönskan i bästa västerläge. Här kan du njuta av många soltimmar och det insynsskyddade läget. Lägenheten har ett nytt och modernt kök med en tidsenlig gashäll. Köket har gott om arbetsytor på bänk-och stänkskiva i marmorutförande samt nya vitvaror i rostfritt stål. De grålackerade köket är rymligt vilket ger gott om förvaring och har knoppar i mässing som matchar med kökets blandare. Vidare har bostaden ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett mindre sovrum som nyttjas som kontorsyta, barnrum eller gästrum. Fördelarna är många och bostaden är helt inflyttningsklar, här är det bara börja packa upp!

Brf höken 50-52 har en väldigt stabil ekonomi och en skuldsättning på 1456 kr/kvm, vilket är att anses som väldigt lågt. Föreningen har en gemensam tvättstuga på källarplan, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd till respektive lägenhet, gym samt en stor härligt uteplats där man kan grilla och bjuda vänner på fika eller födelsedagskalas!

Ett perfekt läge några minuter ifrån populära Telefonplan med bra kommunikationer, restauranger, butiker och bibliotek. Fina naturområden som Vinterviken och sjön Trekanten finns på promenadavstånd. Till Söders puls tar ni er med tunnelbanan på 5 minuter eller med cykel på 10 minuter.

Varmt välkommen till en lägenhet att trivas i!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.