Såld lägenhet på Tellusborgsvägen 90 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 90

Optimalt planerad 1,5:a med balkong i bästa solläge!

Såld

Optimalt planerad 1,5:a med balkong i bästa solläge!

Välkomna till 35 otroligt välplanerade kvadratmeter på femte våningen!

Denna välplanerade 1,5-rumslägenhet i den populära bostadsrättsföreningen Insteget erbjuder det ultimata läget mitt i det omtyckta området Telefonplan/Midsommarkransen. Här möts du av ett ljust, luftigt, insynsfritt och smart utformat hem där varje kvadratmeter är genomtänkt. Den rymliga balkongen är högt belägen på vån 5 av 6, och ger möjlighet att njuta av många soltimmar i härligt sydvästläge. Med en optimal planlösning inkluderande en sovalkov med plats för en större säng, erbjuder bostaden en harmonisk boendemiljö. Bekvämligheter som tvättmaskin, golvvärme, diskmaskin och hiss i fastigheten.

Område & Förening
Här bor du på en mycket eftertraktad adress mitt bland ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Ett stenkast till närmsta tunnelbana som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till populära Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket. Brf Insteget besitter 255 bostadsrätter och är en trygg, äkta bostadsrättsförening med ordnad ekonomi och låg avgift. Föreningen äger marken, tillåter delat ägande och erbjuder garageplatser och parkeringsplatser. Dessutom får du som medlem i föreningen medlemspris på Mittgym i samma hus. Missa inte denna!

Hjärtligt välkommen till Tellusborgsvägen 90, vån 5 av 6!

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.