Såld lägenhet på Erik Segersälls väg 1, vån 2 i Aspudden
Aspudden

Erik Segersälls väg 1, vån 2

Trerummare med gavelläge i fastighet med hiss, ett underbart sekelskifteshem i hjärtat av Aspudden

Såld

Trerummare med gavelläge i fastighet med hiss, ett underbart sekelskifteshem i hjärtat av Aspudden

I en vacker sekelskiftesfastighet i Aspudden centrum finns denna fina gaveltrea belägen. Här bor man på andra våningsplanet med tidstypiska detaljer så som furuplankgolv, generös takhöjd och spröjsade fönster med spanjoletter. Bostaden erbjuder ljusinsläpp och fri utsikt i tre riktningar, såväl mot föreningens lummiga innergård som mot levande gator som kantas av med vackra fastigheter och grönska. Vidare erbjuds en mycket trivsam planlösning med ett kök med plats för en mindre matplats, ett vardagsrum som rymmer ett stort matbord och massor av sällskapsmöblering, två sovrum i bra storlek samt ett badrum med tvättmaskin.

Brf Ljungspoven består av vackra, äldre byggnader med en stängd innergård med grillmöjligheter, sittgrupper och lekplats mellan husen som bjuder in till samverkan mellan såväl vuxna som barn. Här finns gott om utrymme för såväl en trevlig picknick som lek för barn och omgivningen består av breda gräsytor som kantas av blomstrande rosenbuskar och blomrabatter. Bostaden ingår i en gemytlig och välordnad förening som äger marken och har dolt kapital genom nio hyresrätter. Här bor man bokstavligen i hjärtat av Aspudden med utsikt över andra sekelskiftesfastigheter och lummig grönska när det är säsong och träden blommar. Utanför porten hittas Erik Segersälls väg med mataffär, tunnelbana, apotek, omtyckta Vår pizza samt Bonne femme. I närområdet hittar man flera parker, grönområden och lekplatser, inte minst Vinterviken med dess badplats, gräsytor, promenadstråk och lunchrestaurang som uppskattas särskilt av Aspuddsborna. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

6 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.