Såld lägenhet på Svandammsvägen 41 i HÄGERSTEN
HÄGERSTEN

Svandammsvägen 41

Vacker gaveltrea med balkong mot gård, en familjedröm med ett levande läge intill Svandammsparken

Såld

Vacker gaveltrea med balkong mot gård, en familjedröm med ett levande läge intill Svandammsparken

En underbar trerummare med gavelläge och en fantastisk balkong mot föreningens grönskande gård. Här bor man i en välbevarad 30-tals fastighet med hiss i ett omåttligt populärt läge intill familjedrömmen Svandammsparken med gräsytor, plaskdamm och lekplats. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder ett fint kök med plats för matbord intill köksfönstret, ett toppfräscht badrum med tvättmaskin som renoverades i samband med föreningens stambyte 2022, två bra sovrum med förvaringsmöjligheter och ett rymligt, lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från två riktningar och utgång till bostadens balkong genom fina dubbeldörrar som släpper in mycket dagsljus. I rummen återfinns fina attribut från 30-talet som exempelvis fönstebrädor i sten, bevarade dörrar och en generös takhöjd om ca 2,70 m.

I Midsommarkransen bor man i ett underbart område som kryllar av mysiga vintagebutiker, restauranger och caféer samt tidigare nämnda Svandammsparken med dess gräsytor och lilla kiosk som erbjuder både förfriskningar och trevliga kvällar med musikquiz om sommaren. Svandammsvägen 41 ligger i hjärtat av Midsommarkransen med närhet till alla bekvämligheter så som mataffär, apotek, gym och tunnelbanans röda linje genom station Midsommarkransen. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

6 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.