Såld lägenhet på Årsta skolgränd 10, 8 tr i Liljeholmen/Årstaberg
Liljeholmen/Årstaberg

Årsta skolgränd 10, 8 tr

Drömtrea med milsvid utsikt!

Såld

Drömtrea med milsvid utsikt!

Soldränkt gaveltrea med 2 balkonger!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen/Årstaberg. Bostaden har en öppen social planlösning samt utgång till en av lägenhetens två balkonger - den rymliga i västerläge.Vidare erbjuds en bostad med många påkostade tillval för bästa resultat. Matplatsen har gott om plats för middagar med större sällskap. Lägenheten är väldigt välplanerad och hardessutom ytterligare en balkong i syd/öst med många soltimmar in mot innergården. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom flertalet garderober, exklusivt badrum med takdusch, golvvärme och separat tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden ligger insynsskyddat intill kommunikationer, grönområden, Mälaren och i en mycket populär förening!

Bostadsrättsföreningen Vélo 1 äger marken och består av 172 stycken lägenheter samt en lokal som skapar starkt kassaflöde till föreningen. Bland annat har föreningen 67 stycken garageplatser varav 15 stycken med laddstolpe. Dubbla takterrasser med fantastisk utsikt, carportplatser med laddmöjlighet där det kommer finnas poolbilar, cykelverkstad och en fin föreningslokal finns tillgänglig för medlemmarna. Lägenheten tillhör också en byggnad som klassas som klimatsmart (energiklass B). Det innebär att du får en extra rabatt på ditt bostadslån hos de flesta banker. Därmed sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar.

Vill du bo nära kommunikationer? Då har du kommit rätt. Här finns pendeltåg, tvärbana och buss i direkt anslutning till bostaden - det är som om alla kommunikationer bär till Årsta skolgränd. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Söder inom några minuter. Men ibland är det ändå smartare att ta bilen. Då är det bra att bilpoolens bilar finns på gården och dessa drivs på el. På 5 minuters promenadavstånd ligger Liljeholmskajens badplatser, flera restauranger och inom kort även en rooftop-restaurang. Mycket bra kommunikationer med både pendeltåg och tvärbana på promenadavstånd och tunnelbana når du genom en promenad till Liljeholmens centrum. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finns många förskolor i området att välja på samt två skolor alldeles nära bostaden, en på var sida gatan, med årskurs 1–9. Allt man kan önska sig!

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Visa mer
Slutpris

5 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.