Såld lägenhet på Terrängvägen 39 i Västertorp - Hägerstensåsen
Västertorp - Hägerstensåsen

Terrängvägen 39

Såld

Välkommen till en helt fantastisk fyra med optimal planering i trevligt 50-talshus.
Balkong i bästa sydväst med utsikt mot lummig grönska. Här njuter du av solen från lunch och långt in på kvällen.

Lägenheten är genomgående och det attraktiva gavelläget gör att ljust flödar och varje fönster ramar in grönskan utanför likt en vacker tavla.

Bostaden har tre stycken stora sovrum med förvaring i inbyggda garderober.
Även inre och yttre hall har inbyggda garderober samt lämnar plats för ytterligare garderober om så önskas.

Det är genomgående ljusa färgval och charmiga 50-talsdetaljer så som fönsterbänkar i original och vackra dubbeldörrar med glasindelning.

Till lägenheten hör ett väl tilltaget källarförråd och direkt utanför porten finns ett praktiskt barnvagnsrum som man smidigt lämnar barnvagnen i.

Den perfekta kombinationen av ett lugnt och lummigt område med närhet till tunnelbana, centrum och härliga grönområden.

Lägenheten tillhör föreningen Slalomåkaren 1 som är en trivsam förening med god ekonomi. Under 2022 byggdes en lokal om till två lägenheter som sedan såldes. Några hyresrätter finns kvar i föreningen vilket vid en framtida avyttring kan ge föreningen extra kapital.
I fastigheten hittar du tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Föreningen har även en trevlig gård med grillplats.

Från bostaden har man endast någon minuts promenadavstånd till Hägerstensåsens tunnelbanestation där du hittar postombud och närlivs tillsammans med populära pizzerian ”Delice” och Ichiban Sushi.

Med tunnelbanan tar ni er till t-centralen på 15 minuter och Liljeholmen på 5 minuter. I Liljeholmen hittar du en galleria med flertalet klädbutiker, restauranger och butiker. Dessutom är det en knytpunkt för bussar och tvärbana.

Från lägenheten är det en kort promenad till Västertorps centrum där du finner allt du kan tänkas behöva så som mataffärerna Coop och Hemköp, bank, apotek, café, sushi, pizzerior, thairestaurang och kvarterskrog.

Nära bostader hittar du även parkleken Lugnet. En härlig oas med stor lekplats, fotbollsplan, skateboard ramper och utomhusbad. Här finns det lekmöjligheter för både stora och små!

Västertorps simhall med träningsanläggning finns nära och ett stenkast bort finns även utomhusgym och Hägerstensbadet vilket är mycket populärt sommartid.

Visa mer
Slutpris

5 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.