Såld lägenhet på Sjöviksvägen 124, 2 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 124, 2 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 2:a attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga uteplatsen om 11 kvm. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök, luftigt sovrum samt gott om förvaring genom klädkammare. Fräscht badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar mm. precis utanför porten.

Brf Bergkanten består av 91 lägenheter, en gästlägenhet och två kommersiella lokaler. Föreningen äger marken och har en stabil ekonomi med årliga amorteringar på cirka 2 miljoner kronor. Föreningen erbjuder två generösa takterasser. Koppla av i solen och njut av den fantastiska utsikten eller anordna ett födelsedagskalas. Bostaden är omgiven av vatten, natur och arkitektur. Vattnet, badbryggor, eller Årstaskogen når du på bara någon minut och bakom huset finns en fin lekplats i skogsmiljö. Årstaviken erbjuder motionsspår, flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Under huset hittas det det stora bergrumsgaraget med parkeringsplatser och en helt ny paddelbana med hiss upp i samma byggnad. Det finns även tillgång till ett stadsarkiv i porten bredvid samt en yogastudio.

Liljeholmskajen är ett populärt, lugnt och vackert sjönära område med all service du behöver, såsom mataffärer, caféer, bagerier, restauranger, gym, kemtvätt och frisörer. I närheten finns även Årstaskogen med vackra grönområden, promenadstråk och motionsspår längs vattnet. Strax efter kajen finns fina badbryggor bara en kort promenad från lägenheten. Liljeholmens galleria med ett brett utbud av service ligger bara några minuters promenad bort. Det finns flera förskolor och en bra grundskola i området. Läget är centralt med goda kommunikationer runt hörnet, inklusive tunnelbanans röda linje vid Liljeholmen, tvärbanan vid Årstadal och Liljeholmen, flygbuss till Bromma och Arlanda flygplats samt flera bussar.

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.