Blekegatan 5 Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Blekegatan 5

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Unik tvåa med 3.4 meter i takhöjd, exemplariska förvaringsmöjligheter och en luftig känsla som måste upplevas på plats!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade två attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuds ett nyrenoverat fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom platsbyggda garderober från golv till tak. Lägenheten har ett fräscht badrum med separat tvättmaskin och torktumlare. Från sovrummet når ni uteplatsen. Det är som en oas på sommaren och här får ni grilla, njuta av morgonkaffet och kan enkelt släppa ut barnen. Belägen på en väldigt populär adress och ett stenkast från bostaden finns ett bageri, tvärbana, Hemköp och flertalet restauranger. Denna lägenhet är unik och det är mycket ovanligt att dessa saluförs - missa inte chansen, det kan dröja fler år innan nästa gång.

Brf byggledaren 1 är en stor populär förening med 124 lägenheter, 4 hyresrätter (dolt kapital), garage samt 3 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde till föreningen. Föreningen har sänkt avgifterna flera år i rad och har en belåning på ca 6 000 kr/kvm. Föreningen har under 2021 haft ett starkt kassaflöde och har amorterat 9 340 000 kr på fastighetslånen. Det är styrelsens avsikt att fortsätta minska föreningens belåningsgrad framåt vilket är en stor trygghet för dig som köpare. Bland annat har föreningen ett lån som löper med bunden ränta till och med 2028-09-30 till en ränta på 2,15 %. Summerat kan vi konstatera att föreningen är en av det starkaste ur en ekonomisk synvinkel på hela Liljeholmskajen!

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana inom några minuters promenadavstånd, samt pendeltåg genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, gym, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Allt man kan önska sig!

Visa mer
Slutpris

4 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.