Kransbindarvägen 19 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 19

Charmig och ljus tvåa med lummig omgivning och fönster i tre väderstreck!

Såld

Charmig och ljus tvåa med lummig omgivning och fönster i tre väderstreck!

Välkommen till denna inbjudande och charmiga två i hjärtat av Telefonplan! Med lite handkraft skulle detta bli ett sant drömboende. Lägenheten är ljus, luftig och med flertalet originaldetaljer bevarade på ett smakfullt sätt. Bostaden genomsyras av en generös takhöjd (270 cm) med rejäla naturmaterial, där det bästa av 1950-talets funktionalitet blandas med modernare inslag. Lägenheten dränks i rikligt med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i tre väderstreck. Vidare erbjuds ett nyligen renoverat och tidslöst badrum med vädringsfönster. Möjligheten finns att bygga om bostaden till 3 rok eller öppna upp planlösningen mellan kök och vardagsrum (se alternativa planskisser). Utanför bostadens fönster radar lövträd och tallar upp sig som ger ett rogivande insynsskydd och möjlighet att följa säsongerna när löven skiftar färg. Rogivande och stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Förvaring för kläder och skor finns det gott om genom flertalet garderober i sovrum och hall. Utöver det har man nyttjanderätt till två källarförråd 10 meter från entrédörren, det stora källarförråd är ca 6 kvm och ett matkällarförråd på ca 1 kvm.

Här bor du i ostört läge i pittoreska LM-staden i Midsommarkransen/Telefonplan, i kvarteret finns ett myller av mysiga butiker, restauranger och caféer.

Bostadsrättsföreningen Tele: bildades 1940, omfattar 5 kvarter med totalt 30 hus och sammanlagt 516 lägenheter, varav ett 20 hyresrätter (dolt kapital) och 40 lokaler som drar in ett starkt kassaflöde. Föreningen har gjort alla stora renoveringar och har en väldigt stadig ekonomi. Belåningen ligger på låga 2000 kr/kvm och föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor föreningslokal som man kan hyra, bastu, 21st cykelrum, tre gästlägenheter, ett hobbyrum, en stor tvättstuga och cirka 26 000 m2 gröna ytor mellan husen. Det finns en trädgårdsgrupp bestående av intresserade medlemmar sköter om blomrabatter med mm. Föreningen disponerar över 43 garageplatser samt 31 parkeringsplatser under tak.

Visa mer

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.