Puckgränd 13 Västertorp
Västertorp

Puckgränd 13

Såld

Välkommen till denna optimalt planerade funkistvåa! Lägenheten är ljus och luftig med flertalet originaldetaljer bevarade på ett smakfullt sätt. Bostaden genomsyras av en lugn färgskala och rejäla naturmaterial, där det bästa av 1950-talets funktionalitet blandas med modernare inslag. Lägenheten sticker ut genom sin ljuvliga balkong som ligger i ett söderläge samt fönster i två väderstreck!

Brf Västertorp i Stockholm är en välskött och populär förening i Västertorp. Föreningen har en väldigt god ekonomi och amorterar kontinuerligt av på lånen, deras belåning är nere på 3000 kr/kvm. Föreningen upplåter 238 lägenheter och hyr ut 14 lokaler som ger ett bra kassaflöde till föreningen. Dem har inga planerade renoveringar eller avgiftsförändringar. Föreningen erbjuder sina medlemmar två stora tvättstugor, cykelförråd, stora källarförråd, en föreningslokal och övernattningslägenhet. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 45 parkeringsplatser mot en kostnad på 325 kr/mån och 45 utomhusplatser mot en kostnad på 200 kr/mån.

Lägenheten är perfekt placerad i populära Västertorp med ett stort utbud av affärer, restauranger, caféer och skolor i närheten. Ett stenkast bort ligger den stora parkleken Lugnet, Västertorps sim- och idrottshall med gym och Hägerstens utomhusbad. På några minuter når man även Hägerstensåsens tunnelbanestation, varifrån röda linjen tar dig in till Södermalm på åtta minuter. På promenadavstånd ligger utflyktsmål som Mälarhöjdens klippbad och Vinterviken trädgårdar.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.