Såld lägenhet på Oskarslundsbacken 29 i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Oskarslundsbacken 29

Nyproducerad gavelfyra med dubbla badrum!

Såld

Nyproducerad gavelfyra med dubbla badrum!

Nu säljs denna fina gavel 4:a med stor härlig balkong i sydvästläge mot grönska och flexibelt tillträde - denna säljs på ritning. Här finns även möjlighet att inreda den extra rymliga klädkammaren som har fönster som en "mini 5:a". Bostaden är modern och har väldigt hög standard tack vare många bra tillval som exempelvis: fina luckor i köket, snyggt kakel i badrummen, golvvärme i badrummen, samt en vitlaserad 1-stavs parkett. Väldigt bra planlösning med tre rymliga sovrum samt ett fjärde sovrum/klädkammare/hemmakontor. Vacker, ljus bostad med härlig känsla tack vare stora fönster och rymliga ytor. Lägenheten bjuder in till umgänge genom sociala ytor med ett stort kök och matplats i anslutning till varandra. Bostadens knytpunkt är ett påkostat kök från Vedum med bekvämligheter så som dubbel kyl och frys, diskmaskin samt generösa arbetsytor. Dessutom finns tre rymliga sovrum och två påkostade badrum (golvvärme) med stilrena materialval samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Garantitiden för byggnadsarbeten är fem år. För vitvaror, blandare/vs-armaturer och ytskikt som målning och tapet är garantitiden två år. Lägenheten har genomgående parkettgolv Ek Crisp, vitlaserad 1-stav - vilket är ett tillval för ca 50 000 kr.

Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig!

OBS. bilderna är från lägenheten på 4 tr.

Kontakta ansvarig mäklare för en dialog gällande köp.

Visa mer
Slutpris

6 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.