Responsgatan 12, 6 tr Telefonplan
Telefonplan

Responsgatan 12, 6 tr

TOPPENLÄGE I TELEFONPLAN!

Såld

TOPPENLÄGE I TELEFONPLAN!

På sjätte våningen i en industribyggnad från 60-talet hittas denna fina tvåa som genomgående upplevs modern och lyxig. Responsgatan är en stekhet adress som ligger i hjärtat av Telefonplan. Bostaden utmärker sig med öppen och effektiv planlösning med stora fönsterpartier, balkong i västerläge samt fint genomgående ekparkettgolv. Här finns ett lyxigt kök från Vedum som sammansatt med det stora ljusa vardagsrummet utgör bostadens naturliga samlingsplats. Lyxigt helkaklat badrum med kombinerad tvätt- och tork. Lägenheten har ett härligt ljus från stora fönsterpartier samt ligger perfekt för att undvika insyn. Bara några steg till Telefonplans T-bana. Bostadsrättsföreningen har en låg belåning för att vara nyproduktion och äger marken (ej tomträtt).

Byggnaden var tidigare LM Ericssons högkvarter och bolaget hade byggnaden som huvudkontor. Det är en klassisk byggnad med mycket historia som totalrenoverades till bostäder under 2019. Det är ett påkostat projekt som genererade fantastiska lägenheter med ett underbart läge. Här bor du med närhet till allt ifrån kommunikationer till grönska!

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Varmt välkommen på visning - missa inte denna chans!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.