Cedergrensvägen 44 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 44

Charmig och soldränkt tvåa med lummig omgivning och fönster i tre väderstreck!

Såld

Charmig och soldränkt tvåa med lummig omgivning och fönster i tre väderstreck!

Välkommen till denna inbjudande och charmiga två i hjärtat av Midsommarkransen/Telefonplan! Med lite handkraft skulle detta bli ett sant drömboende. Lägenheten präglas av stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här njuter man av rikligt med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i tre väderstreck som följer solen från morgon till kväll. Möjligheten finns att bygga om bostaden till 3 rok för den som har det behovet (se alternativ planskiss). Vidare erbjuds ett renoverat badrum med klinker och kakel, tvättmaskin och ett vädringsfönster. Utanför bostadens fönster radar lövträd och tallar upp sig som ger ett rogivande insynsskydd och möjlighet att följa säsongerna när löven skiftar färg. Vidare erbjuds bevarade detaljer från 1940 i form av en takhöjd om ca 2,70 m, genomgående plankgolv (som kan slipas upp och förändras), fönsterbrädor i teak, fönsterhakar och fönstervred samt gamla charmiga dörrar. Förvaring för kläder och skor finns det gott om genom flertalet garderober i sovrum och hall. Utöver det har man nyttjanderätt till två källarförråd 10 meter från entrédörren, det stora källarförråd är ca 9 kvm med ljusinsläpp och ett matkällarförråd på ca 1 kvm.

Här bor du i ostört läge i pittoreska LM-staden i Midsommarkransen/Telefonplan, i kvarteret finns ett myller av mysiga butiker, restauranger och caféer.

Bostadsrättsföreningen Tele: bildades 1940, omfattar 5 kvarter med totalt 30 hus och sammanlagt 516 lägenheter, varav ett 20 hyresrätter (dolt kapital) och 40 lokaler som drar in ett starkt kassaflöde. Föreningen har gjort alla stora renoveringar och har en väldigt stadig ekonomi. Belåningen ligger på låga 2000 kr/kvm och föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor föreningslokal som man kan hyra, bastu, 21st cykelrum, tre gästlägenheter, ett hobbyrum, en stor tvättstuga och cirka 26 000 m2 gröna ytor mellan husen. Det finns en trädgårdsgrupp bestående av intresserade medlemmar sköter om blomrabatter med mm. Föreningen disponerar över 43 garageplatser samt 31 parkeringsplatser under tak.

Visa mer
Slutpris

3 420 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.