Sjöviksvägen 128 Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 128

ÄLSKADE LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKADE LILJEHOLMSKAJEN!

DRÖMLÄGENHET HÖGST UPP I HUSET!

Fånga drömhemmet vid vattnet i Stockholm!

Denna lägenhet är en pärla högst upp i huset och erbjuder fantastiska fördelar som du inte vill missa:
- Stor balkong med enastående utsikt över staden!
- 4 rum med fönster i tre väderstreck!
- Total avskildhet!
- En stabil bostadsrättsförening!
- Föreningen äger marken, inte tomträtt!
- Barnomsorg och skolor på gångavstånd!
- Nära till kommunikationer, butiker och matställen!
- Badbryggor, strandpromenad, naturreservat och takterass.

Brf Bergkanten består av 91 lägenheter, en gästlägenhet och två kommersiella lokaler. Föreningen äger marken och har en stabil ekonomi med årliga amorteringar på cirka 2 miljoner kronor. Föreningen erbjuder två generösa takterasser. Koppla av i solen och njut av den fantastiska utsikten eller anordna ett födelsedagskalas. Bostaden är omgiven av vatten, natur och arkitektur. Framför er passerar båtar och mitt i blickfånget ser man Stadshusets gyllene torn. Vattnet, badbryggor, eller Årstaskogen når du på bara någon minut och bakom huset finns en fin lekplats i skogsmiljö. Årstaviken erbjuder motionsspår, flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Under huset hittas det det stora bergrumsgaraget med parkeringsplatser och hiss upp i samma byggnad. Huset är anslutet till Sjövikshöjdens skog från plan två via en trappa, vilket gör det lätt att ta sig till pendeltåg eller ut i naturen. Det finns även hiss och gångbro att tillgå.

Liljeholmskajen är ett populärt, lugnt och vackert sjönära område med all service du behöver, såsom mataffärer, caféer, bagerier, restauranger, gym, kemtvätt och frisörer. I närheten finns även Årstaskogen med vackra grönområden, promenadstråk och motionsspår längs vattnet. Strax efter kajen finns fina badbryggor bara en kort promenad från lägenheten. Liljeholmens galleria med ett brett utbud av service ligger bara några minuters promenad bort. Det finns flera förskolor och en bra grundskola i området. Läget är centralt med goda kommunikationer runt hörnet, inklusive tunnelbanans röda linje vid Liljeholmen, tvärbanan vid Årstadal och Liljeholmen, flygbuss till Bromma flygplats och flera bussar. Pendeln vid Årstaberg är också inom gångavstånd.

Kom och upplev drömläget som väntar på en ny ägare!

Visa mer
Slutpris

7 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.