Såld lägenhet på Lotterivägen 23, vån 3 i Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Lotterivägen 23, vån 3

Såld

På absolut bästa läge i pittoreska Hägerstensåsen ligger denna funkisdröm. Högst upp i huset med balkong i bästa västerläge mot föreningens gård och lummig grönska. Lägenheten är renoverad med varsam hand där funkischarmen kombinerats med modernitet på ett smakfullt sätt. Här erbjuds du fina fönster, djupa fönsternischer i sten och gedigna trägolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social känsla där ljust flödar. Stort sovrum och helkaklat badrum. Till lägenheten hör ett stort källarförråd.

Stabil förening med god ekonomi och väldigt låg belåning om ca 2 500 kr/kvm bostadsrättsyta samt 2 kvarvarande hyresrätter som dolt kapital. Äkta förening som äger marken. I föreningen finns det fina innergårdar som nyttjas flitigt av föreningens medlemmar för grillning, odling och lek med barnen. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Kort promenad till mysiga Slow Hands café som serverar kaffe i världsklass, naturviner/ öl och vällagad vegansk mat.

Visa mer
Slutpris

3 425 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.