Såld lägenhet på Hökmossevägen 27, vån 2 i Hökmossen/Telefonplan
Hökmossen/Telefonplan

Hökmossevägen 27, vån 2

Såld

Varmt välkommen till denna trivsamma och otroligt välplanerade bostad med högt i tak, fönster i två vädersträck och vacker ekparkett i holländskt mönster. Här möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en solig balkong i sydost läge. Stora fönster i två vädersträck skapar en känsla av ljus och rymd. Ett inbjudande kök med rostfria moderna vitvaror, stilrena materialval och gott om förvaring och arbetsytor. Bostaden erbjuder också ett rofyllt sovrum med fönster mot grönska och en walk in closet för maximal förvaring. Badrummet stambyttes i decmber 2022.

Område & förening
Här bor du på en mycket eftertraktad adress i ett lugnt och skönt läge med en kort promenad till Telefonplan där du finner sådant som apotek, mataffär, café, bibliotek, Konstfack, SATS och flertalet omtyckta restauranger. Där finns också tunnelbanan som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Gillar ni fina naturområden är det inte heller långt till Vinterviken och sjön Trekanten. Här bor du i en stabil och trygg förening med en låg belåning om ca 2054kr/kvm. Brf Svenska Folkbyggens Brf nr 2 i Sthlm besitter 36 lägenheter, förråd, samlingslokal, bastu och tvättstuga. Föreningen erbjuder även kostnadsfria parkeringar för föreningens medlemmar i mån av plats.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.