Såld lägenhet på Sparbanksvägen 9 i Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 9

Såld

Välkommen till en väldigt välplanerad trerummare i hjärtat av Hägerstensåsen. Här bjuds du på två sovrum i bra storlek, balkong i västerläge och ett matrum som vid behöv kan nyttjas som kontot eller sovrum. Till lägenheten hör ett stort förråd samt ett mindre matkällarförråd. Finns även en övernattningslägenhet samt ett hobbyrum i föreningen.

Stabil förening med god ekonomi och låg belåning om 3100 kr/ kvm (2021 årsredovisning). Äkta förening som äger marken. Föreningen har dessutom de stora renoveringarna bakom sig. I föreningen finns en lugn innergård som nyttjas flitigt av föreningens medlemmar för grillning, odling och lek med barnen. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Såväl tunnelbana som livsmedelsbutik ligger ca 200-300 meter från porten. Kort promenad till mysiga Slow Hands café som serverar kaffe i världsklass, naturviner/ öl och vällagad vegansk mat samt till Sushi Ureshii.

Visa mer
Slutpris

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.