Ada Nilssons gata 3, vån 4 Fruängen-Hägersten
Fruängen-Hägersten

Ada Nilssons gata 3, vån 4

Välplanerad 3,5:a med inglasad balkong mot grönskande omgivningar!

Såld

Välplanerad 3,5:a med inglasad balkong mot grönskande omgivningar!

Accepterat pris!
Välkomna till en väldisponerad 3,5:a med en rymlig och inglasad balkong i bästa söderläge! Här erbjuds ett boende högt upp i huset med en ombyggd optimal planlösning. Bostaden har ett genomgående fint skick som nyproducerades 2010/2011. Vidare erbjuder lägenheten en öppen social planlösning som skapar en härlig rymd. Bostaden har stora fönsterpartier i två väderstreck vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp. Ett praktiskt kök, två harmoniska sovrum mot innergården, ett arbetsrum/barnrum, ett helkaklat badrum samt förvaring via garderober och ett förråd i lägenheten.

Här bor ni på en populär adress i en stabil förening med låg belåning som äger marken. Brf Sandfickan är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2007. Fastigheten uppfördes år 2010-2011 och består av 53 st bostadsrätter. Föreningen har både garage och parkeringsplatser, en gemensam innergård med grillplats, barnvagnsförråd och cykelförråd. Promenadavstånd till Fruängens Centrum med butiker, caféer, restauranger, förskolor och goda kommunikationer via tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer. Välkomna!

Visa mer
Slutpris

4 020 000 kr

Ansvarig mäklare

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.