Såld lägenhet på Tångvägen 32, vån 2 i Telefonplan
Telefonplan

Tångvägen 32, vån 2

Ytterst välplanerad tvåa i toppskick med balkong!

Såld

Ytterst välplanerad tvåa i toppskick med balkong!

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade 2:a i toppskick med renoverat kök, badrum och ytskikt. Fint ljusinsläpp och luftig känsla i bostaden tack vare fönster i två väderstreck samt en generös takhöjd om 2,70 m som ger bostaden extra rymd. Utöver bostadens renoverade kök och badrum med väl genomtänkta materialval finner ni också en balkong i ett soligt sydöstläge samt ett rymligt sovrum med plats för både garderob, större säng och arbetsplats. Bostaden har ett genomgående vackert golv som på ett enhetligt sätt tar dig vidare genom bostadens alla rum. Till bostaden hör även ett källarförråd.

Område & Förening
Här bor du på en mycket eftertraktad adress i ett lugnt och skönt läge med en kort promenad till Telefonplan där du finner sådant som apotek, mataffär, café, bibliotek, Konstfack, SATS och flertalet omtyckta restauranger. Där finns också tunnelbanan som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Gillar ni fina naturområden är det inte heller långt till Vinterviken och sjön Trekanten. Brf Sirenen 6 är en stabil förening med fastighet belägen bland lummig grönska med stor gemensam uteplats! Föreningen besitter 45 bostadsrätter, 3 hyresrätter samt 3 lokaler och har en låg belåningsgrad om 4536 kr/kvm. Förråd samt tvättstuga finns i samma fastighet.

En mycket charmig bostad väl värd att se, varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.