Årgångsgatan 6, 5 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Årgångsgatan 6, 5 tr

UNIK TREA I KAJENS FINASTE BYGGNAD!

Såld

UNIK TREA I KAJENS FINASTE BYGGNAD!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga trea med ca 2,9 meter i takhöjd i delar av lägenheten och fönster i två väderstreck! Lägenheten har en stor balkong i soligt läge med utsikt mot Årstaviken samt Södermalm. Det är endast på detta våningsplan som takhöjden är högre i stora delar av lägenheten och känslan måste upplevas på plats. Bostaden ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Lägenheten har en mycket tilltalande planlösning och genomgående är det en bra känsla samt många detaljer som sticker ut jämfört med liknande lägenheter i området. Ni erbjuds ett modernt fullutrustat kök. Rymliga och funktionella sovrum. Gott om förvaring genom garderober. Fräscht badrum i modern stil med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och dessutom i den överlägset finaste byggnaden ritad av arkitekten Gert Wingårdh.

Längst fram på kajkanten ligger brf Årgången, även kallad Kajen 4. Föreningen består av 183 stycken lägenheter med mycket god ekonomi. Belåningen i föreningen är ca 9 500kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt i relation till kommande underhåll. I föreningen finns allt man behöver - exempelvis garage i bergrummet, innergård, cykel- och barnvagnsrum, två tvättstugor, gästlägenhet, kommersiella lokaler och en aktiv styrelse. Föreningens kommersiella lokaler genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera och står stark rustade framåt.

På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du kan tänkas behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang. Allt man kan önska sig!

Missa inte denna chans - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Visa mer
Slutpris

6 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.