Såld lägenhet på Dansbanevägen 24, vån 3 i Midsommarkransen/Västberga
Midsommarkransen/Västberga

Dansbanevägen 24, vån 3

60 MYSIGA FUNKISKVADRAT!

Såld

60 MYSIGA FUNKISKVADRAT!

Välkommen till denna mysiga 3:a med uppskattad genomgående planlösning och solig balkong högst upp i fastigheten. Här bor du med ett ogenerat och insynsskyddat läge med högt i tak samt fin utsikt över omgivningarna. Genom de stora fönsterpartierna och från balkongen följer du årstidernas skiftningar från första parkett.

Här erbjuds ett bekvämt boende med fint ljusinsläpp och ljus färgsättning. Här finns två st sovrum i god storlek samt ett underbart sällskapsrum med utgång till solig balkong. Belägen i stor och stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig samt mycket god ekonomi tack vare flertalet kvarvarande hyresrätter. Föreningen äger marken, vilket är ovanligt i området då de flesta har tomträtt.

Eftersökt läge i idylliska och omtyckta kvarter med närhet till servicecentra, postombud, gym samt kommunikationer med både buss och tunnelbana inom kort avstånd.

Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller om ni vill komma på en förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.