Buteljgatan 26, uteplats! Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Buteljgatan 26, uteplats!

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa med högt i tak (ca 2.8 meter) på attraktiva Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga egna uteplatsen i rakt söderläge. Uteplatsen har större buskar som skärmar av mot förbipasserade. Det är som en oas på sommaren och säljarna hänger mer där än i lägenheten på sommarhalvåret. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom garderober, fräscht badrum med kombinerat tvätt/tork. Bostaden ligger lugnt belägen på en av kajens absolut mest populära adresser.

Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Sjövikstorget som har en mycket god ekonomi. Föreningen har en sjunkande belåning tack vare kontinuerlig amortering. Lägenheten tillhör också en byggnad som klassas som klimatsmart (energiklass B). Det innebär att du får en extra rabatt på ditt bostadslån hos de flesta banker. Därmed sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar. Föreningen har också precis investerat i ett extra snabbt bredband (1 000 Mbit/sek) vilket underlättar för den som jobbar hemifrån. Till ditt förfogande finns en mysig innergård, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga samt övernattningslägenhet med pentry. I källarplanet ligger garaget som nås direkt från hissen. Föreningens medlemmar har tillgång till 63 parkeringsplatser och här finns även laddstolpar för elbilar.

På mindre än 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information/privatvisning!

Visa mer
Slutpris

3 375 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.