Midsommargränd 6, 1 tr Midsommarkransen
Midsommarkransen

Midsommargränd 6, 1 tr

Såld

På absolut bästa läge i Midsommarkransen, bara ett stenkast från Svandammsparken och flertalet restauranger, hittar vi denna stora trerummare med uteplats mot stängd innergård. Lägenhetens storlek och planlösning gör att man skulle kunna bygga ett mindre rum i anslutning till vardagsrummet för att kunna nyttja lägenheten som 4 rum och kök. Uteplats placerad i väster med sol under eftermiddag och kväll och utsikt mot föreningen pool som värms upp under sommaren. Väl tilltagna sovrum och stort kök med matplats för upp till 8 personer. Otroligt välskött förening med god ekonomi och fina faciliteter såsom garage i huset och pool med loungedel och solstolar på gården och solceller på taken. Föreningen har 5 lokaler som hyrs ut och ger föreningen ett bra kassaflöde. I flera omgångar har månadsavgiften sänkts och ligger på väldigt attraktiva nivåer.

Här bor ni på populär adress med lika nära till både Telefonplan och Midsommarkransen mitt bland toppklassiga restauranger, caféer, grönområden. Här finns även närhet till service och utmärkta kommunikationer.

Visa mer
Slutpris

6 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.