Nybohovsbacken 61, 1 tr Liljeholmen
Liljeholmen

Nybohovsbacken 61, 1 tr

ÄLSKA NYBOHOVSBACKEN!

Såld

ÄLSKA NYBOHOVSBACKEN!

Accepterat pris med flexibelt tillträde - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Fulländat boende som är välhållet, fint och luftigt med ljusinsläpp från två håll. Ni erbjuds en välplanerad trea i föreningens populäraste port med ett generöst ljusflöde, balkong med sol mot grönskan, snyggt kök med plats för matbord, två rejäla sovrum med gott om plats för förvaring samt modernt badrum med möjlighet att koppla in tvättmaskin och torktumlare. Milsvid utsikt från vardagsrummet och master bedroom samt insynsskyddat. Tack vare placeringen i huset ligger lägenheten med ett högt läge på 1 trappa, men upplevs snarare som 2 trappor.

Högst upp på Nybohovsberget ligger den omåttligt populära föreningen Brf Nybohvet 100 på 58 meter över havet med utsikt över hela Stockholm. Föreningen består av 190 lägenheter varav 13 hyresrätter. Föreningens ekonomi är väldigt bra och belåningen i föreningen är ca 2 340 kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt.

Här bor ni i ett optimalt läge med 4 minuters promenad till Liljeholmstorgets galleria, 6 minuter till alla kommunikationer, butiker, förskolor, grundskolor och restauranger i närområdet! Ta hissbanan ner till Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och flygbussar på promenadavstånd. Området är populärt tack vare närheten till naturen, service samt badplatser.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 725 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.