Hökmossevägen 22, 2 tr Hökmossen/Telefonplan
Hökmossen/Telefonplan

Hökmossevägen 22, 2 tr

DRÖMMIG TREA I HJÄRTAT AV HÖKMOSSEN!

Såld

DRÖMMIG TREA I HJÄRTAT AV HÖKMOSSEN!

VÄLKOMMEN TILL DENNA CHARMIGA FUNKISTREA MED FÖNSTER I TVÅ VÄDERSTRECK OCH BRA LÄGE VID TELEFONPLAN.

Denna trivsamma lägenhet är otroligt välplanerad med högt i tak och inredd med klassiska material och vackert golv. Här möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en solig balkong i söderläge. Stora fönster i två vädersträck skapar en känsla av ljus och rymd. Trevliga sovrum med fönster mot lummig och grönskande skogspark. Generöst med förvaring genom garderober samt två källarförråd.

Föreningen är ekonomiskt stark och har en belåning på ca 3000kr/kvm vilket är att anses som väldigt lågt. Föreningen har 3 hyreslokaler, en bra underhållsplan, omförhandlade räntor hos banken på låga nivåer.

Ett perfekt läge några minuter ifrån populära Telefonplan med bra kommunikationer, restauranger, butiker och bibliotek. Fina naturområden som Vinterviken och sjön Trekanten finns på promenadavstånd. Till Söders puls tar ni er med tunnelbanan på 5 minuter eller med cykel på 10 minuter.

Varmt välkommen till en lägenhet att trivas i!

Visa mer
Slutpris

2 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.