Björktickegången 40 Krusboda
Krusboda

Björktickegången 40

Renoveringsdröm!

Såld

Renoveringsdröm!

Välkomna till en renoveringschans på Björktickegången 40! Här ges en unik chans att sätta er egna prägel på ert framtida drömhus. Ett välplanerat och trivsamt 1-plans mellanliggande radhus med souterrängkällare. 4 rum och kök om 119 kvm boyta + 14 kvm biyta med en tomt om 147 kvm som dessutom är friköpt! Den friköpta tomten är omfamnad av grönska och har utrymme för en härlig uteplats på både framsidan och baksidan. På baksidan finns en gräsmatta belägen mot en lugn ängs-/skogsallmänning. I huset finns i dagsläget tre stycken sovrum, 2 badrum, ett tvättrum, ett rymligt kök, ett stort sällskapsrum, ett verkstadsrum samt flera utrymmen för förvaringsmöjligheter. Garageplats i länga tillhör samt ett separat förråd.

Krusboda i Tyresö är ett populärt och barnvänligt område. Här är det bilfria gator med små gårdar emellan som skiljer gatorna från varandra. I området finns mataffär, förskolor och skola. Samtliga boende i Krusboda har även del i områdets fina gemensamma pool. Närhet till busshållplats som tar er till Gullmarsplan och T-centralen. Tyresö centrum och dess stora serviceutbud ligger ca 5 minuter bort med bil. På bekvämt gångavstånd finns Alby friluftsgård som erbjuder allt ni kan önska som grönska, sjö, motionsspår, utomhusgym m.m.

Huset är besiktigat och kommer att vara försäkrat med en dolda-fel försäkring, se besiktningsprotokoll i dokument. Det kommer att säljas i befintligt skick med en friskrivningsklausul.

Missa inte denna unika chans att skapa ert egna drömhus!

Visa mer
Slutpris

3 640 000 kr

Ansvarig mäklare

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.