Fredsborgsgatan 19, 2 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Fredsborgsgatan 19, 2 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

FAMILJEDRÖMMEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade fyra attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, högt i tak (2.6 meter) samt dubbla balkonger. Ena balkongen är belägen mot innergården och den andra ligger i sydväst med fritt läge mot Fredsborgsparken. Vidare erbjuds ett modernt, nyrenoverat och fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Tre rymliga och fina sovrum. Gott om förvaring genom klädkammare och garderober. Lägenheten har två fräscha badrum varav ena med separat tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger på en mycket populär adress med närhet till allt du kan önska dig! Fredsborgsgatan är en lugn gata där trafiken är minimal i jämförelse med andra adresser i området.

I hjärtat av Liljeholmskajen ligger brf Sofieberg som är en av det äldsta föreningarna på Liljeholmskajen. Bostadsrättsföreningen Sofieberg består av 130 lägenheter, parkeringsgarage samt 6 st lokaler. Föreningens ekonomi är mycket bra och styrelsen är engagerad. Hyresintäkterna ökar årligen från lokalerna och parallellt amorterar föreningen ned lånen. Belåningen i föreningen är ca 10 000 kr/kvm och snitträntorna på lånen är låga. Föreningen erbjuder sina medlemmar tvättstuga, gemensamhetslokal, förråd, garage, bredband samt TV (ingår i avgiften). Det är tillåtet att grilla med både gasolgrill och elgrill på balkongerna. Föreningen äger marken (ej tomträtt).

Området Liljeholmskajen är ett populärt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer/bagerier, restauranger, flertalet gym, kemtvätt samt frisörer. Här finns närhet till Årstaskogens härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår längs med vattnet. Fina badbryggor finns efter kajen. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Ett par minuters promenad till Liljeholmens galleria med dess generösa utbud av all möjlig service man kan tänkas behöva. Det finns flertalet förskolor samt bra grundskola i området. Centralt läge med goda kommunikationer runt hörnet i form av tunnelbanans röda linje vid Liljeholmen, tvärbanan vid Årstadal samt Liljeholmen, flygbuss till Arlanda/Bromma flygplats och flertalet bussar. Även pendeln vid Årstaberg är inom gångavstånd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor/privatvisning.

Visa mer
Slutpris

7 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.