Såld lägenhet på Telefonvägen 21 i Midsommarkransen
Midsommarkransen

Telefonvägen 21

Såld

Välkommen till Telefonvägen 21 och denna unika två med modern standard! Lägenheten är belägen högt upp i huset med insynsskyddat läge och fin utsikt mot lummig innergård. Bostaden präglas av ett underbart ljusinsläpp som tillsammans med de stora sociala ytor skapar en härlig rymd. Från vardagsrummet/köket nås den stora balkongen i bästa sydvästläge som fullkomligt badar i sol. Lägenheten erbjuder ett modernt kök, ett stort sovrum, ett renoverat badrum samt exemplariska förvaringsutrymmen via garderober och tillhörande förråd. Möjlighet att göra om lägenheten till tre rum och kök.

BRF Silvergranen 12 är ett flerbostadshus på adress Telefonvägen 21-37. Föreningen förvärvade fastigheten Silvergranen 12 år 2008 och består av 103 lägenheter varav 91 lägenheter upplåts med bostadsrätt, 12 lägenheter med hyresrätt. Hyresrätterna kan ses som en dold tillgång i föreningen då dessa kommer ge mycket bra kapitaltillskott till kassan när de görs om till bostadsrätter och säljs. Föreningen har en stabil ekonomi med endast ca 4000kr i lån/kvm. Föreningen har inga planerade renoveringar i dagsläget och inga beslutade avgiftsförändringar (Kontrollerat 2022-09-23). Föreningen erbjuder sina medlemmar gemensam el för förmånliga priser och det ingår bredband i avgiften, fem tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, stora källarförråd och en övernattningslägenhet. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 24 parkeringsplatser mot en kostnad på 1025 kr/mån och 48 utomhusplatser mot en kostnad på 575kr/mån.

Bostaden ligger i hjärtat av Midsommarkransen med endast en minut gångavstånd till tunnelbanans röda linje. Här kryllar det av mysiga vintagebutiker, restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger dessutom mysiga Svandammsparken med dess gräsytor och lilla kiosk som erbjuder både förfriskningar samt trevliga kvällar med musikquiz om sommaren.

Varmt välkomna till en lägenhet ensam i sitt slag!

Visa mer
Slutpris

4 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.